Din løsning kan integreres til de førende værktøjer

Vi har sikret at du kan integrere til de mest populære betaling- og regnskabløsninger, så du nemt kan håndtere ordrer, betalinger og regnskab på én platform. Integrationen med dit regnskabssystem og betalingsgateway gør det nemt at håndtere alle dine transaktioner og sikre, at alt er i orden i kombination med vores eget kassesystem.

Foodlyon

Betalinger

Stripe

Stripe er en tredjeparts-betalingsløsning, der gør det muligt at acceptere kreditkort- og betalingskortbetalinger på din online platform. Det er sikkert og hurtigt – du kan næsten behandle betalinger med det samme.

MobilePay POS

Vi tilbyder integration af MobilePay POS, så du kan udvide dine betalingsmuligheder og gøre det nemt for dine kunder at betale med deres MobilePay-app.

Med MobilePay POS kan du acceptere betalinger direkte fra kundernes smartphones direkte i kassen. Det giver en hurtig og problemfri betalingsoplevelse, hvor dine kunder blot skal åbne deres MobilePay-app, scanne en QR-kode for at fuldføre transaktionen.

Andre betalingsintegrationer

For yderligere oplysninger om andre indløsningsaftaler er I velkomne til at kontakte os direkte. Vi står til rådighed for at diskutere flere muligheder og besvare eventuelle spørgsmål, I måtte have.

Regnskab

E-conomic

E-conomic er et regnskabsprogram, der fungerer via nettet som en online platform for økonomistyring. Du kan integrere e-conomic til din FoodlyOn løsning.

Kom i gang i dag

Bliv en del af FoodlyOn og få vores kassesystem eller selvbetjeningsløsning, der er designet specielt til restaurationsbranchen. Med FoodlyOn kan du nemt og effektivt håndtere både dine online ordrer og dine fysiske salg i ét samlet system.