Priser

Hos FoodlyOn er der ingen binding eller skjulte omkostninger. Der er ingen høje kommissioner ved at bruge vores POS-systemer. Du betaler kun en fast månedlig pris, og for de transaktioner der foretages. Tjek vores løsninger nedenfor for at finde den perfekte løsning til din virksomhed, eller kontakt os for at høre nærmere.

Kassesystem

FoodlyOn’s moderne kassesystem – er en fleksibel og brugervenlig løsning til din virksomhed.

Funktioner inkluderet:

499 kr.

Fast lav månedlig pris inkl. hardware og software

Kiosk

FoodlyOn’s selvbetjeningsløsning Kiosk –får du frigivet tid til de vigtige opgaver i din restaurant. 

Funktioner inkluderet:

799 kr.

Fast lav månedlig pris inkl. hardware og software

Eller vælge
vores alt-i-en løsning

Vælg en samlet løsning hos FoodlyOn. Samle både vores kassesystem og selvbetjeningsløsning i en pakke, og gøre det nemt at tage imod og håndter dine kunders bestillinger. Med en samlet pakke sparer du penge og betaler kun en fast månedlig pris. Få Alt-i-en løsningen og kom i gang med en nemmere hverdag.

Alt-i-en løsning

Med vores Alt-i-en løsning får du både vores kassesystem + selvbetjeningsløsningen Kiosk. Så får du den ultimative løsning til at optimer din forretning.

Funktioner inkluderet:

999 kr.

Fast lav månedlig pris inkl. hardware og software

Tilfredse og glade kunder

Albert’s er allerede en af vores mangle tilfredse kunder, der har fået optimeret deres arbejde, så de nu bruge mindre tid på manuelle processer.

Jeg kan fokuser på det jeg er bedst til

"Med mit kassesystem fra FoodlyOn sparer jeg nu tid, og kan nemt og hurtigt foretage betjeninger. Det har givet mig mere tid i hverdagen, da kassesystemet integrer til mit bogføringssystem."

“Ejer af Albert’s”

Kom i gang i dag

Bliv en del af FoodlyOn og få vores kassesystem eller selvbetjeningsløsning, der er designet specielt til restaurationsbranchen. Med FoodlyOn kan du nemt og effektivt håndtere både dine online ordrer og dine fysiske salg i ét samlet system.