Selvbetjening med FoodlyOn's kiosk løsning

Dine kunder kan nemt foretage bestillinger med FoodlyOn’s selvbetjeningsløsning, som vi kalder “kiosk”. Vores brugervenlige interface giver kunderne mulighed for hurtigt og problemfrit at placere deres takeaway bestillinger i restauranten, og kan bidrage til en travlt hverdag, hvor der kan mangle ekstra hænder i restauranten.

Få mere fleksibilitet med vores selvbejtening

Vores selvbetjening Kiosk, kan nemt placeres i din restaurant, og er en nem løsning for dine kunder at foretage deres bestillinger. Det hjælper dig med at frigøre tid og ressourcer til andre vigtige opgaver i din restaurant.

Fordelene ved at vælge vores Kiosk

Gratis support

Vores dedikerede kundeserviceteam er tilgængeligt, så du som kunde altid har adgang til den hjælp du har brug for. Vi hjælper med at løse eventuelle spørgsmål eller problemer, du måtte have.

Niche

Vores selvbetjeningsløsning tilbyder en unik og moderne tilgang til madbestillinger. Ved at implementere en selvbetjeningsløsning kan din restaurant skabe bekvemmelighed, hastighed og tilpasning madoplevelsen.

Betalingsmetoder

Dine kunder kan nemt betale med kort fra alle store udbydere, herunder Visa Dankort, Mastercard og MobilePay. Vi understøtter også mobilbetalinger, så dine kunder kan foretage betalinger nemt og bekvemt via deres mobile enheder.

Integrationer

Vores regnskabsintegrationer er tilgængelige, til alle vores POS-løsninger. Du nemt integrere dine salgsdata og transaktioner med dine foretrukne regnskabsværktøjer. Vi gør det let for dig at holde styr på din økonomi .

Så nemt er det for dine kunder
at bestille i din restaurant

Selvbetjeningsløsningen forbedrer effektiviteten, øger servicehastigheden, sikrer nøjagtige bestillinger og øger kundetilfredsheden ved at tilbyde større kundetilpasning og mulighed for at skræddersy måltider efter individuelle præferencer. Giv dine kunder en god oplevelse med vores Kiosk.

Få frigivet mere tid til de vigtige opgaver

Med Kiosk får du frigivet tid til de vigtige opgaver i din restaurant. Kom i gang med effektive løsninger ved at vælge vores selvbetjeningsløsning. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at komme i gang, sidder vi klar til at hjælpe dig.

Jeg kan fokuser på det jeg er bedst til

"FoodlyOn's Kiosk har givet mig mere tid i hverdagen. Det er det jeg virkelig elsker ved den – den gør på mange måder mit liv lettere. "

“Marcus Malin, ejer af Hjørne Pizza”

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de mest oftest stillede spørgsmål, så du nemt og hurtigt kan finde svar.

Vores selvbetjeningsløsning vi har navngivet ‘Kiosk’, er en skærm du kan placere i din restaurant, så dine kunder selv kan indtaste deres bestillinger på skærmen. Det giver dig mere tid til at fokuser på de vigtige opgaver.

Vores selvbetjeningsløsning kan integreres med kassesystemet, så alle dine bestillinger er samlet ét sted. Du vil også kunne se din samlet salgsrapporter på kassesystemets skærm. 

FoodlyOn’s kassesystem giver dig mulighed for at acceptere betalinger med både Visa Dankort, Mastercard Dankort og MobilePay. Vi tilbyder desværre ikke det rene Dankort, da Nets har monopol på dette. Dog bruges mindre end 0,5% af alle transaktioner i Danmark almindeligt Dankort. 

Vi ved hvor vigtigt tid er, derfor sørger vi for at du er i gang inden for 24 timer. Vi hjælper dig med opsætningen, så du ikke skal tænke på noget.

Kom i gang i dag

Bliv en del af FoodlyOn og få vores kassesystem eller selvbetjeningsløsning, der er designet specielt til restaurationsbranchen. Med FoodlyOn kan du nemt og effektivt håndtere både dine online ordrer og dine fysiske salg i ét samlet system.